Lenovo ThinkPad E15 notebook 551.508 Ft

A fémlaptop, amely bármihez ér, aranyat terem

A minden napszakban kimagasló teljesítményével a ThinkPad E15 bármely kisvállalkozás fejlődéséhez hozzá tud járulni. A továbbfejlesztett processzorokkal, memóriával és táreszközökkel egyetlen feladat sem jelenthet túl nagy falatot. A diszkrét videokártya és a 15,6 colos FHD-kijelző, valamint a legmodernebb hangszórók és hangtechnika szavatolja, hogy semmiről ne maradjon le. A beépített biztonsági funkciókkal, megbízhatósággal és megfizethetőséggel pedig még nyugodtabb lehet, hogy jól választott.

Funkciók

Robusztus teljesítmény elvitelre

A 10. generációs Intel®Core™ processzorokkal és AMD Radeon™ RX diszkrét videokártyával, valamint az akár 16 GB zökkenőmentes memóriával az erőteljes ThinkPad E15 bármilyen feladatot megold menet közben. A duálmeghajtós háttértár és Intel® Optane™ memória támogatása extra gyorsaságot és kapacitást nyújt, hogy még jobb eredményeket érhessen el.

Stílusos, mégis megfizethető

A kecsesen masszív alumíniumburkolatnak a stílusos ThinkPad nem okoz csalódást, bárhova kerül is. A figyelemreméltó megjelenés és impozáns teljesítmény ellenére megfizethető árfekvésével mégis valódi értéket jelent bármilyen vállalkozásnak.

A ThinkPad E15 opened and stood on the edge of its keyboard, revealing the backlit keyboard and 15.6-inch FHD display

Közös munkavégzés egyszerűen

A Harman hangszóróknak, fejlett Dolby Audio™ technológiának és Skype for Business minősítésű mikrofonoknak köszönhetően a ThinkPad E15 remekül fel van készítve bármilyen konferenciahívásra – akár az interneten, egy szobában, akár út közben bonyolítják azt. Az opcionális WiFi 6 hálózati kapcsolat pedig már ma kezelni tudja a holnap következő generációs sávszélességét.

Minden a részletekben rejlik

A prezentációktól és táblázatkezelő programoktól kezdve az online konferenciákig a 15,6 colos tükröződésmentes kijelzőn mindent elképesztő részletességben láthat. A ThinkPad E15-höz emellett szélesvásznú, síkban váltó technológia (IPS) is elérhető opcionálisan, amely tökéletes a tartalmak másokkal történő megosztásához, megalkotásához.

 A ThinkPad E15 opened and on a flat surface, showing a video conference in action

Adatok és a magánszféra védelme

Ami a biztonságot illeti, a ThinkPad E15 minden tekintetben fedezi önt. Valamennyi adatát – ideértve a bejelentkezési adatokat is – külön TPM 2.0 chip titkosítja, a webkamera pedig fizikailag zárható a ThinkShutter fedéllel. Ezenkívül opcionálisan elérhető a bekapcsológombba épített biometrikus ujjlenyomat-olvasóval megvalósított intelligens bekapcsolás funkció is.

Teljesítmény, amelyre számítani lehet

A ThinkPad E15-öt úgy alakítottuk ki, hogy szinte bármit kibírjon, ami csak érheti – még a vizet is. A MIL-SPEC katonai előírások szerint bevizsgált gép bizonyítottan a fagyos sarkvidékektől kezdve a forró, száraz sivatagokig szinte bármilyen környezetben működőképes marad. Sőt, a működését még a véletlen ütések, leejtések vagy kiömlések sem tudják leállítani.

A ThinkPad E15 opened with a close up of the ThinkShutter cover at the top of the display

Specifikáció

CPU: Intel i5-1135G7
RAM: 16GB DDR4
SSD: 256GB
Méret: 15,6″
OP rendszer: Windows 10 64bit magyar
Egyéb: MS Office 2019 magyar