Cégismertető

Cégismertető

A Zele-Bau Kft. 1994-ben alakult. Kezdetben kisvállalkozásként, különböző építőipari munkák kivitelezését végeztük, nagyobb részt családi házak építését illetve felújítását. A néhány fős vállalkozás a 90-es évek végére növekedésnek indult és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mostanra elmondhatjuk, hogy a térség jelentős közép méretű vállalkozásaihoz tartozunk.

A cég fő tevékenysége: építőipari kivitelezés, mely 2001. márciusában kiegészült kereskedelmi tevékenységgel, majd 2004. novemberében szépségápolással, 2005-ben pedig tovább bővült oktatással, informatikai és internet szolgáltatással, valamint 2008 óta folyamatosan végzünk vasútépítési munkákat.

Telephelyünk Kálban található, ami Eger és Budapest között fekszik, közvetlenül az M3-as autópálya mellett, Egertől mintegy 25 km-re. Itt található cégünk építőanyag kereskedése és építőipari szakáruháza is, ami nemcsak a kivitelezéseink építőanyag-ellátását képes biztosítani, hanem kiszolgálja a környék vállalkozásait és a lakosságát is.

A cég fő profilja: lakások, ipari létesítmények, irodák, raktárépületek, faszerkezetes épületek építése, lakás- és kommunális építés, magasépítés, mélyépítés, építési szakipar, épület átalakítások, korszerűsítések, bővítések, épületek felújítása, társas- és családi házak kivitelezése, vasútépítés. Az építési munkákra leginkább generál-kivitelezésben vállalkozunk. Kivitelezésünk nagy részét új termelő és szolgáltató létesítmények építése teszi ki, kulcsrakész átadással.

Tervezési munkáink az építőipari létesítmények kivitelezésének minden területére kiterjed. Felmérések, egyeztetések elvégzése, engedélyek beszerzése, célirányos szakmai háttér biztosítása a tökéletes szervezés érdekében, szaktanácsadó szolgáltatások, a megrendelőink elégedettségének növelése érdekében.

További tevékenységünk építőipari termékek, építési anyagok kereskedelme épületasztalos szerkezetek nyílászárók, hajópadló és lambéria gyártása, kiskereskedelme. Tevékenységi körünkhöz tartozik még építőanyagok viszonteladása, festékáru, festékek számítógépes színkeverése több százféle színből, fürdőszoba felszerelési cikkek, víz,- gáz, fűtés szerelvények, villamossági cikkek, faanyagok, vasanyagok, díszburkolatok, homlokzati és szigetelőanyagok, betonáruk forgalmazása, melyet a cég építőipari szakáruháza bonyolít. Informatikai részlegünk számítástechnikai eszközök értékesítésével, rendszergazdai feladatok ellátásával, karbantartási tevékenységgel, papírok, patronok, tonerek forgalmazásával, komplett számítógépek, számítástechnikai eszközök bérbe adásával várja ügyfeleit.

A Zele-Bau Kft. számokban:

Cég neveZele-Bau Kft.
Székhely3350 Kál, Fő út alsó 9.
Telephely3350 Kál, Fő út alsó 7-9.
Adószám11167026-2-10
Cégjegyzékszám10-09-021626
ÜgyvezetőZele Sándor

Cégünk, a Zele-Bau Kft. vezetésének legfőbb célja, hogy tevékenységünket úgy végezzük, hogy azzal a vevői igényeknek minél jobban megfeleljünk.

A Zele-Bau Kft. hatékony működtetése és eredményességének növelése, valamint a vevői megelégedettség folyamatos növelése érdekében a következő minőségcélokat tűztük ki magunk elé:

  • Szolgáltatásaink minőségét a szükséges erőforrások biztosításával, a megrendelői igények rugalmas kezelésével, a munkavégzés vezetői ellenőrzésével, a megrendelői észrevételek tapasztalatainak a munkafolyamatba történő visszacsatolásával, valamint a minőségirányítási rendszer előírásainak betartásával biztosítjuk.
  • Szállítói minősítési rendszerünkön keresztül biztosítjuk, hogy az általunk végzett tevékenységekben csak megfelelően felkészült, szakmailag kiváló alvállalkozók vegyenek részt.
  • Biztosítjuk munkatársaink szakmai fejlődését szakmai kapcsolataink ápolásával, tervszerű továbbképzéssel.
  • Minőségirányítási rendszerünk eszközei segítségével (belső auditok, vezetőségi átvizsgálások, stb.) tervszerűen és folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásaink színvonalát.
  • Szolgáltatásaink magas színvonalát a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettséggel garantáljuk.

Minőségcéljaink megvalósításához a Zele-Bau Kft. az MSZ EN ISO 9001:2015 MIR szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz. A társaság “A” minősítési kategóriának megfelelően vasúti munkavégzésre alkalmas, a műszaki vezetést saját erőforrással biztosítja, önállóan vágányzár tartására van jogosultsága.

Fő irányelvünk az egészséget nem veszélyeztető biztonságos munkavégzés személyi, tárgyi és szervezeti feltételeinek megteremtésével, a szervezett munkát végzők egészségének, munkavégző képességének, valamint a munkavégzés hatókörében tartózkodók testi épségének megóvása és a munkakörülmények humanizálása. A munkabalesetek és a foglalkozással összefüggő megbetegedések megelőzése érdekében ISO 45001:2008 MEBIR szabvány követelményeinek megfelelő munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszert vezettünk be és működtetünk.

Valamennyi termékünk előállítását és szolgáltatásainkat környezetbarát módon végezzük, hogy a környezeti elemeket megóvjuk. A környezethasználatot úgy szervezzük és végezzük, hogy a legkisebb mértékű környezetterhelést és igénybevételt idézzük elő, megelőzzük a környezetszennyezést, kizárjuk a környezetkárosítást.

Elkötelezzük magunkat környezetvédelmi teljesítésünk folyamatos javítására. Ennek érdekében MSZ EN ISO 14001:2015 KIR szerinti környezetirányítási rendszert vezettünk be és működtetünk.