Samsung UE40MU6102K TV

UHD felbontás

Tapasztald meg az élénk részleteket az UHD TV 4K felbontásának köszönhetően. Az élethű színeknek és fényerőnek köszönhetően minden megtekintett tartalom jobban fog megjelenni, mint valaha.

UHD felbontás

PurColour

Fedezd fel a természetes színeket a PurColour segítségével. Vesd bele magad a szórakozásba és élvezd az élethű és részletgazdag színvilágot.

PurColour

HDR

Gyönyörködj az eddig nem látott részletekben. Éld át az igazi HDR-élményt a lenyűgöző részletességű fényes és árnyékos jelenetekkel.

HDR

UHD Dimming

Az UHD Dimming technológia optimális színeket – mély feketét és tiszta fehéret – élességet és kontrasztot biztosít az élethű képminőség érdekében.

UHD Dimming

Karcsú kialakítás

Letisztult és kifinomult megjelenést kölcsönöz otthonodnak, bárhová is helyezed.

Karcsú kialakítás

Okos távirányító

A Te kezedben van a kontroll! Irányítsd minden eszközödet egyetlen okos távirányító segítségével. A Hangalapú irányításnak köszönhetően többé nem kell átfutnod a csatornákat.

Okos távirányító

*Netflix streaming hozzáférés szükséges. ** A tényleges termék és a távirányító megjelenése eltérhet a képen szereplő eszközökétől.

Smart View

Csak csatlakoztasd mobilodat a nagy képernyőhöz, és élvezd tartalmaid széles választékát. A Smart View applikáció segítségével pedig teljesen átveheted az irányítást mobiloddal.

Smart View

Smart Hub

Nézz mindent egy helyen. A One Depth segítségével az összes tartalmadat meg tudod jeleníteni egy képernyőn. Férj hozzá könnyedén tartalmaidhoz, és nyisd meg az előnézeti módot, mielőtt továbblépnél.

Smart Hub

Auto detection

Felismeri eszközeidet, amint csatlakoztatod azokat a TV-hez. A Samsung TV automatikusan felismeri eszközeidet, és azonnal kiválaszthatod a bemenetet.

* Az eszközöket a One Connect-hez szükséges csatlakoztatni a HDMI kábelen keresztül.