Hírek

Felújítás a Mátra Erdészeti Szakközépiskolában

2018. június 29.

Elkezdődtek a külső szigetelési munkálatok a Mátra Erdészeti Szakközépiskolában. A mintegy 320 millió forintos beruházás mindemellett kazán, radiátor, és csatornacserét is magában foglal, valamint a tetőszigetelést is megvalósítják. A munkálatok várhatóan jövő év januárban fejeződnek be.

 

Korszerűbb fogászat

2015. április 2.

Elkezdődött a Klapka utcai fogászati rendelők korszerűsítése. A csaknem 60 millió forintos beruházás nagyban befolyásolja az ellátást, így több változásra is számítani kell az elkövetkező hónapokban.

 

 

Elkészült a Lenkey tornaterme

2015. március 26.

Kétszáz millió forintból teljesen megújult a Lenkey János Általános Iskola tornaterme. A régi épület alsó szintjén felújították, az emeleten pedig további tornaszobákat alakítottak ki, így az iskola a legmodernebb körülmények között tudja biztosítani tanulóinak a mindennapos testnevelés órákat. A gyerekek sportbemutatókkal készültek a tornaterem ünnepélyes átadására.

 

 

Egyszerűbb ügyintézés

2014. november 6.

Átadták a Heves Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szervének új székhelyét. A Barkóczy úti épületrészt felújították és akadálymentesítették. Ezentúl egy helyszínen intézhetik az ellátással kapcsolatos ügyeiket a megváltozott munkaképességű személyek.

 

 

Befejeződött a felújítási munka és átadásra került a káli Százszorszép” Napköziotthonos Óvoda

2014. szeptember 30.

 

 

Hamarosan átadásra kerül a Heves Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szervének épülete
Eger, Barkóczi út 7. sz. alatt

2014. szeptember 18.

Uniós támogatással újul meg a kormányhivatal Barkóczy utcai épületének egy része. Novembertől így egy helyen működhet majd a hivatal rehabilitációs szakigazgatási szerve, melyet eddig három különböző helyszínen találhattak meg az ügyfelek.

 

Javában zajlik a kivitelezés a Lenkey iskolában

2014. szeptember 10.

Tavaszig ideiglenes helyszíneken tornáznak a lenkeys diákok, addigra készül el ugyanis a teljesen megújuló tornatermük. A 185 millió forintos beruházás legzajosabb munkálatait már elvégezte a kivitelező, a lezárt munkaterületet most újságíróknak mutatták meg.

Megújul a Lenkey iskola tornaterme

2014. július 17.

185 millió forintból újítják föl a tornatermet és az udvart a Lenkey János Általános Iskolában. A munkához az önkormányzat vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el.

Elkészült az új játszótér a Szalában

2014. április 28.

Közel tizenkét millió forintból elkészült a Szala új játszótere. Mérleghinta, pingpongasztal, sportpálya kínál mostantól hasznos időtöltést az ott élő fiataloknak. A városrész fejlődése tovább folytatódik, a tervek szerint májusra elkészül a szalai közösségi ház és több útszakaszt is felújítanak....

Épül az új játszótér a Szalában

2014. április 23.

Kitakarították és mélyítik a patakot, épül a közösségi ház a Szalában, hamarosan elkészül a játszótér. A Szalai Környezetvédő és Ifjúsági Egyesület elnöke, Bécsi Márton az mondja: amióta elkezdődtek a munkák, az ott élők is jobban figyelnek a környezetükre. Azt tervezgetik már, hogy milyen programokat indítanak majd a közösségi házban....

 

Elkészült a Lenkey Iskola homlokzatának felújítása

2013. szeptember 5.

Elkezdődött a Lenkey Iskola homlokzatának felújítása

2013. június 4.

Elkezdődött a Lenkey homlokzatának felújítása. A Markhot Ferenc utca felől már felállványozták az épületet, teljes festést végeznek és a vakolatot is megújítják. A felújítással várhatóan augusztus végére készülnek el.